Close

Barnvaktsförmedlingen

Välkommen till Barnvaktsförmedlingen!
Skapa ett konto och fyll i din ansökan. Varmt välkommen!  

Sök lediga tjänster
Löner

Aktuella löner på Barnvaktsförmedlingen inklusive semesterersättning: Din lön som barnvakt beror på hur mycket relevant arbetslivserfarenhet du har av att arbeta med barn. Nedan redovisas löner inklusive semesterersättning.

Företagsvärderingar

För att få passa barn och arbeta för oss ska personen vara trygg, ordningsam, ha glatt sinne, vara kreativ, ta egna initiativ, vara bra med barn, tycka om och vara omtyckt av barn.

Trygghet

Detta innebär tre saker. För det första att personen är pålitlig, att vad man säger och faktiskt gör är samma sak.  För det andra att personen alltid först tänker på barnets/barnens säkerhet i alla de situationer som kan uppstå. För det tredje att barnets/barnens behov inte får försummas.

Ordningsamhet

Barnvakten håller ordning på barnens leksaker, och vid behov även barnens kläder. Barnvakten ska kunna laga enkel, näringsrik och god mat till barnet/barnen. Efter måltider ska barnvakten diska och plocka undan efter sig och barnen (gärna tillsammans med barnen när de är i rätt ålder).

Glatt sinne

Med ett glatt sinne menar vi att man väljer att ha en positiv inställning till livet.

Kreativitet

Kan t.ex. innebära att barnen får rita, måla, hålla på med lera, klippa klistra. Lyssna på musik, dansa, spela instrument och sjunga. Läsa mycket och hitta på egna sagor. Bygga med lego. Leka med boll. Spela spel. Baka kakor och bygga slott i sandlådan, eller baka på riktigt!

Ta egna initiativ

Personen ska gå för egen motor och inte bara göra saker man blir tillsagd att göra. Man ska helt enkelt ha förmåga att kunna se vad som behöver göras och också göra det.

Och viktigast av allt!

Att personen tycker mycket om barn och att barnen tycker mycket om barnvakten. Helt enkelt att barnvakten är bra med barn.

SÖK LEDIGA TJÄNSTER

Vi lägger inte ut våra förfrågningar från familjer på hemsidan för tillfället. Så skapa ett konto, logga in och fyll i en ansökan så hör vi av oss till dig när vi har en match på en eller flera familjer. 

Skapa konto 

Logga in

Vid behov - 1 gång per vecka

2 - 3 gånger per vecka

4 gånger per vecka eller mer

VILL DU ARBETA HOS OSS?

För att få arbeta med oss måste du alltid göra en fullständig ansökan här på hemsidan genom att skapa ett konto och fylla i din information under din profil. Du ska vara trygg, ordningsam och har ett glatt sinne. Givetvis är du en initiativrik person som tycker mycket om barn och barn tycker mycket om dig. Vi har tyvärr inte möjlighet att behandla ansökningar via e-post.

När och hur mycket kan man jobba?
Läs mer
Det här får du hos oss
Läs mer
Våra krav och önskemål
Läs mer
Så här går det till
Läs mer